Vognmand Erik Bloch

​​Når du skal bygge om i stort omfang, er den optimale løsning at bruge en vognmand til dit entreprenørarbejde, fordi maskinerne er bestemt udvalgt til den specifikke arbejdssituation.

Hos Erik Bloch kan vi tilbyde adskillige professionelle køretøjsløsninger i Randers og Midtjylland, der passer til akkurat dit arbejde for at sikre, at dit projekt effektiviseres i så høj grad så muligt.​

​Vi tilbyder mange forskellige typer af vognmandskørsel til dit arbejde, hvad end det skulle være.​

Inden for følgende områder kan vi tilbyde kørsel:

  • Bortkørsel af jord
  • ​Bortkørsel af byggeaffald
  • Grabvognskørsel
  • Kranarbejde
  • ​Containerkørsel
  • Levering af sand og sten​

Brug autoriseret vognmand for optimalt resultat

​Det er sjældent, at man selv lige står med ovenstående maskiner inden for rækkevidde, men derfor skal du naturligvis stadig have muligheden for at færdiggøre og forenkle dit byggeprojekt – nogle gange kan projektet ganske enkelt ikke færdiggøres uden lidt hjælp.

Derfor er vi hos Erik Bloch glade for at kunne tilbyde dig de maskiner og køretøjer med tilhørende vognmand, du mangler, til favorable priser, fordi din tilfredshed trods alt er det vigtigste i vores hverdag.

Uanset dit projekt er du altid velkommen til at tage kontakt til os på telefon 86 45 48 48 for at høre om dine muligheder for hjælp til at finde den rigtige vognmand, selvom du måske ikke lige tror, at det hører til nogle af de ovenstående punkter.

Vi er omfattet af Byg Garanti

Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Så er arbejdet nemlig dækket af Byg Garanti for helt op til 100.000 kr. inkl. moms.​

​Byg Garanti træder automatisk i kraft ved aftalens indgåelse med håndværkeren, og ordningen er gratis for dig.

Entreprenør Erik Bloch