Entreprenør

​Med en altid opdateret maskinpark med det mest moderne og effektive udstyr er vi hos entreprenør Erik Bloch klar til at tage hånd om dig og dine betingelser for et optimalt samarbejde. Med vores store udvalg af udstyr har vi helt sikkert også løsningen til det entreprenørarbejde, du skal have lavet.

Entreprenørarbejde i et utal af former

​For at vi kan give dig den bedste oplevelse, skal vi selvfølgelig være i stand til at tilbyde dig lige præcis den løsning, du søger. Søger du autoriseret kloakarbejde til dit projekt, har vi med mange års erfaring tilegnet os en bred vifte af ekspertise inden for kloakarbejde, og vi kan tilbyde følgende, når du søger en løsning på dit kloakproblem.

  • Forsikringssager
  • Reparationer og ny anlæg
  • Dræn og fugtsikring
  • ​Faskiner og nedsivning
  • ​Højvandsslukkere
  • ​Rotteskader
  • Separering af regnvand og spildevand

Vi tilbyder selvfølgelig også andet end kloakarbejde og disse udføres med samme kvalitet og kompetence af vores entreprenørmedarbejdere på det specifikke område, fordi din tilfredsstillelse trods alt er det det vigtigste for os.

Rørlægning, udgravninger af kælderarealer, terrænregulering, regnvandsbassinger og byggemodning af grunde, nedbrydning og belægningsopgaver er blot nogle af de ting, vi kan tilbyde.

Vores entreprenør udfører det grove arbejde

Bogstaveligt talt. Når der skal arbejdes med jord og rørlægning, skal der ydes en dedikeret professionel indsats for, at resultatet holder mange år. Derfor er det nødvendigt med nøje planlægning i samarbejde med dig, så vi sammen kan skaffe det bedste resultat. Kontakt vores entreprenør i dag på 86454848 og hør nærmere om dine muligheder for professionelt entreprenørarbejde i Randers og Midtjylland.

Vi er omfattet af Byg Garanti

Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Så er arbejdet nemlig dækket af Byg Garanti for helt op til 100.000 kr. inkl. moms.​

​Byg Garanti træder automatisk i kraft ved aftalens indgåelse med håndværkeren, og ordningen er gratis for dig.

Entreprenør Erik Bloch